new
special offer

58.128.10 UNO SR SUTAL - Работни патики со низок дизајн со ESD функција

39.5 40 41 42 43 44 45 46 47 47.5 48 48.5
Лагер 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Пристигнување 10
25.07.24.
30
25.07.24.
40
25.07.24.
70
25.07.24.
90
25.07.24.
90
25.07.24.
60
25.07.24.
40
25.07.24.
20
25.07.24.
20
25.07.24.
10
25.07.24.
10
25.07.24.


Основни информации

Код 58.128.10-39.5
Модел UNO SR SUTAL
Бренд SKECHERS
Боја Црна
Пакување
Нето тежина 0.00 kg
Бар код 8605040074770

Печатете информации

Препорачан тип на печатење

Логистички информации

Парчиња по картон 1
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Кина
ХС код
Promobox