22.018.10 VICEROY - Запалка

Лагер
574
Пристигнување 2.000 01.07.24.


Основни информации

Код 22.018.10
Модел VICEROY
Боја Црна
Димензија 6.5 x 2.8 x 1.2cm
Пакување 200/10/1
Нето тежина 0.08 kg
Материјал Метал
Тип на производ Електронски
Дополнителна опрема Поклон пакување
Бар код 8605025624723

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 3.5 x 1.2cm

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.43 x 0.24 x 0.35 m
Бруто тежина на картон 16.02 kg
Волумен на картонот 0.036 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 961320000000

Поврзани производи

Promobox