11.023.10 VICTOR - Регент метално хемиско пенкало

Лагер
2.164
Пристигнување 2.000 10.09.24.


Основни информации

Код 11.023.10
Модел VICTOR
Бренд REGENT
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.1cm
Пакување 500/25
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Метал
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Швајцарско полнење
Бар код 8605025617756

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 3 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.32 x 0.32 x 0.12 m
Бруто тежина на картон 10.58 kg
Волумен на картонот 0.012 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox