14.168.10 VICTOR BLACK SET - REGENT метално хемиско и ролер пенкало во сет

Лагер
1.250
Пристигнување 2.000 01.07.24.


Основни информации

Код 14.168.10
Модел VICTOR BLACK SET
Бренд REGENT
Боја Црна
Димензија на кутија 16.5 x 6.6 x 2.8 cm
Димензија на пенкала O 1 x 13.1 cm
Димензија 16.5 x 6.6 x 2.8 cm
Големината на ролерот O 1 x 13.7 cm
Пакување 50/25/1
Нето тежина 0.12 kg
Материјал Метал
Тип на производ Ролер, Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040053621

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 3 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.355 x 0.2 x 0.335 m
Бруто тежина на картон 6.30 kg
Волумен на картонот 0.024 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960850000000

Поврзани производи

Promobox