11.024.10 VICTOR R - REGENT метално ролер пенкало

Лагер
475
Пристигнување 3.000 01.07.24.


Основни информации

Код 11.024.10
Модел VICTOR R
Бренд REGENT
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.7cm
Пакување 500/25
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Метал
Тип на производ Ролер
Дополнителна опрема Швајцарско полнење
Бар код 8605025617800

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 3 x 0.5cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.32 x 0.32 x 0.12 m
Бруто тежина на картон 11.16 kg
Волумен на картонот 0.012 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox