10.196.10 VITA COLOR - Хартиено хемиско пенкало

Лагер
46
Пристигнување 20.000 30.10.24.


Основни информации

Код 10.196.10
Модел VITA COLOR
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.9 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Мешавина од слама и пластика, Хартија
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040051801

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.4 x 0.31 x 0.22 m
Бруто тежина на картон 7.00 kg
Волумен на картонот 0.027 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox