14.170.80 VIVA GOLD - Метално хемиско пенкало со капак од хартија

Лагер
4.065


Основни информации

Код 14.170.80
Модел VIVA GOLD
Боја Сребрена
Димензија на кутија 15.7 x 4.9 x 1.3 cm
Димензија на пенкала O 1 x 13.9 cm
Пакување 250/25
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина, Поклон пакување
Бар код 8605040039182

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 250
Димензии на картон димензии 0.34 x 0.285 x 0.16 m
Бруто тежина на картон 6.40 kg
Волумен на картонот 0.016 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox