new

37.972.10 VOICE -

Лагер
0
Пристигнување 1.500 24.07.24.


Основни информации

Код 37.972.10
Модел VOICE
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 6 x 4.6 x 2.6 cm
Пакување 60/20/1
Нето тежина 0.08 kg
Капацитет 300 mAh
Материјал Пластика
Тип на производ Влез Type-C
Дополнителна опрема Bluetooth, Поклон пакување
Бар код 8605040040911

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Сито, Тампон

Логистички информации

Парчиња по картон 60
Димензии на картон димензии 0.53 x 0.325 x 0.16 m
Бруто тежина на картон 5.45 kg
Волумен на картонот 0.028 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 851830009000
Promobox