14.174.71 WEBER DUO - Дрвено пенкало и ролери во комплет

Лагер
1.393


Основни информации

Код 14.174.71
Модел WEBER DUO
Боја Беж
Димензија на кутија 17.2 x 5.5 x 2.3 cm
Димензија на пенкала O 1.2 x 14.2 cm
Големината на ролерот O 1.2 x 14.2 cm
Пакување 100/50/1
Нето тежина 0.15 kg
Материјал Бамбус
Тип на производ Ролер, Хемиска
Дополнителна опрема Поклон пакување
Бар код 8605040035337

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 3 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.39 x 0.325 x 0.3 m
Бруто тежина на картон 16.30 kg
Волумен на картонот 0.038 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960850000000

Поврзани производи

Promobox