14.173.71 WEBER - Дрвено хемиско пенкало во кутија за подарок

Лагер
1.335


Основни информации

Код 14.173.71
Модел WEBER
Боја Беж
Димензија на кутија 17.2 x 5.5 x 2.3 cm
Димензија на пенкала O 1.2 x 14.2 cm
Пакување 100/25/1
Нето тежина 0.15 kg
Материјал Бамбус
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Поклон пакување
Бар код 8605040059050

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 3 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.39 x 0.325 x 0.3 m
Бруто тежина на картон 15.92 kg
Волумен на картонот 0.038 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox