special offer

36.032.80 WIND DISPLAY B1 - Алуминиумски рекламен рам со сталак

Лагер
0


Основни информации

Код 36.032.80
Модел WIND DISPLAY B1
Боја Сребрена
Димензија 700 x 1000 mm
Пакување 1
Нето тежина 13.60 kg
Материјал Алуминиум
Бар код 8605040041451

Печатете информации

Логистички информации

Парчиња по картон 1
Димензии на картон димензии 1.22 x 0.82 x 0.245 m
Бруто тежина на картон 15.74 kg
Волумен на картонот 0.245 m3
Земја на потекло Турција
ХС код 761699900000

Поврзани производи

Promobox