10.033.10 WINNING 2011 - Пластично хемиско пенкало

Лагер
24.265
Пристигнување 80.400 02.07.24.


Основни информации

Код 10.033.10
Модел WINNING 2011
Боја Црна
Димензија O 0.9 x 14.2cm
Пакување 1200/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605025611822

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.495 x 0.33 x 0.16 m
Бруто тежина на картон 8.74 kg
Волумен на картонот 0.026 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox