10.169.10 ZIGI - Пластично хемиско пенкало

Лагер
0
Пристигнување 60.000 02.07.24.


Основни информации

Код 10.169.10
Модел ZIGI
Боја Црна
Димензија O 1.1 x 14cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040025253

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.41 x 0.31 x 0.25 m
Бруто тежина на картон 8.62 kg
Волумен на картонот 0.032 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox