10.170.10 ZIGI SOFT - Пластично хемиско пенкало

Лагер
0
Пристигнување 40.000 24.08.24.


Основни информации

Код 10.170.10
Модел ZIGI SOFT
Боја Црна
Димензија O 1.1 x 14cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040025314

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.41 x 0.32 x 0.25 m
Бруто тежина на картон 8.70 kg
Волумен на картонот 0.033 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox