3D поглед
Лого студио
Спецификација
Отпечаток
Поглед на залихи

22.040.88 ZIPPO 250 - Запалка отпорна на ветар

Лагер
312


Основни информации

Код 22.040.88
Модел ZIPPO 250
Бренд ZIPPO
Боја Сјаен метал
Димензија 5.7 x 3.9 x 1.3cm
Пакување 50/10/1
Нето тежина 0.08 kg
Материјал Метал
Тип на производ Кремен
Дополнителна опрема Поклон пакување
Бар код 041689106003

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат 2 x 2cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.34 x 0.25 x 0.1 m
Бруто тежина на картон 4.28 kg
Волумен на картонот 0.009 m3
Земја на потекло САД
ХС код 961320000000

Поврзани производи

Promobox