10.191.23 ZOLA SOFT - Пластично хемиско пенкало

Лагер
11.013


Основни информации

Код 10.191.23
Модел ZOLA SOFT
Боја Ројал сина
Димензија O 1.1 x 14.5 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040062678

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.405 x 0.31 x 0.245 m
Бруто тежина на картон 10.08 kg
Волумен на картонот 0.031 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox