32.282.90 CLEAN 100S - Шише со спреј, 100 ml

Лагер
(2-5 дена)
63
62.022


Основни информации

Код 32.282.90
Модел CLEAN 100S
Боја Бела
Димензија o 3.7 x 15 cm
Пакување 50
Нето тежина 0.00 kg
Капацитет 100 ml
Бар код 8605040078686

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Налепница

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.45 x 0.22 x 0.17 m
Бруто тежина на картон 1.28 kg
Волумен на картонот 0.017 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 392330100000
Promobox