37.550.10 GAME PAD - Подлога за компјутерско глувче

Лагер
2.386
Пристигнување 4.000 30.08.24.


Основни информации

Код 37.550.10
Модел GAME PAD
Боја Црна
Димензија 90 x 40 x 0.3 cm
Пакување 35/1
Нето тежина 0.68 kg
Материјал Гума, Полиестер
Бар код 8605040081662

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.243 x 0.45 x 0.34 m
Бруто тежина на картон 13.85 kg
Волумен на картонот 0.037 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 630710900000
Promobox