Сублимација

30.065.90 SUBLI MDF HEART - MDF приврзок за клучеви

Лагер
2
Пристигнување 5.000 01.05.24.
15.000 10.08.24.


Основни информации

Код 30.065.90
Модел SUBLI MDF HEART
Боја Бела
Димензија 5 x 5 x 0.3 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Плута, Дрво
Тема Сублимација
Бар код 8605040092316

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.91 x 0.275 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 10.08 kg
Волумен на картонот 0.050 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox