40.063

SUPER MINI BLACK

ÇADËR E PALOSSHME, HAPJE MANUALE
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
40.062

FRANKLIN

ÇADËR E PALOSSHME KUNDËR ERËS ME FUNKSION TË HAPJES/MBYLLJES AUTOMATIKE
Stoku: 2.891
Pasqyra e stokut
mbylle
40.052

STERLING

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 5.270
Pasqyra e stokut
mbylle
40.045

SMITH

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE MANUALE
Stoku: 4.761
Pasqyra e stokut
mbylle
40.060

ALLEGRO

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 17.075
Pasqyra e stokut
mbylle
40.058

FIORE

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 3.604
Pasqyra e stokut
mbylle
40.054

AQUARIUS

Çadër e palosshme me hapje manuale
Stoku: 544
Pasqyra e stokut
mbylle
40.035

CAMPOS PLUS

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 30.430
Pasqyra e stokut
+ 5 ngjyra
mbylle
40.040

SUPER MINI

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 33.262
Pasqyra e stokut
mbylle
40.027

STRATO

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 56.776
Pasqyra e stokut
mbylle


Promobox